YBK-1
YBK-2
YBK-3

ngeunaanurang

Eecycle Tianjin Technology Co, Ltd mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi terintegrasi anu kalebet desain, produksi, penjualan sareng jasa sapédah & sapédah listrik. Pabrik urang perenahna di distrik Dongli Tianjin, disamping bandara internasional Tianjin Binhai, sareng ngan ukur 30km ti stasiun Tianjin sareng palabuhan Tianjin, tiasa ngabantosan anjeun ngahemat sababaraha angkutan barang domestik.

Kami gaduh 12 téknologi patén domestik sareng internasional ngeunaan sapédah & sapédah listrik (kalebet patén penampilan, patén modél utiliti sareng patén penemuan jsb.

maca deui

panasproduk

wartosinpormasi

  • Folding Bike

    Sapédah tilepan

    Aug-26-2021

    Parantos mangrupikeun komuter klasik, sapédah tilepan masih kawilang énggal dina adegan bersepeda. Tapi aranjeunna sanés ngan ukur pikeun panumpang anu hoyong tiasa naék kana beus atanapi ngalatih ku sapédah na, ogé nyimpenna handapeun méja na di tempat damel. Éta ogé tiasa janten pilihan anu hadé pikeun saha waé anu terbatas ...

  • How to Choose a Bike

    Kumaha Milih Sapédah

    Aug-26-2021

    Milarian tunggang énggal? Kadang jargon tiasa rada nyingsieunan. Warta anu hadé nyaéta anjeun henteu kedah béntés nyarios dina sapédah pikeun mutuskeun sapédah mana anu paling cocog pikeun petualangan roda dua anjeun. Prosés mésér sapédah tiasa digodog dugi ka lima léngkah dasar: -Pilih tipe sapédah anu leres ...

  • The bicycle industry achieves both production and sales prosperity

    Industri sapédah ngahontal duanana produksi sareng kamakmuran penjualan

    Aug-17-2021

        Milarian beja anu énggal ngeunaan industri sapédah, aya dua topik anu teu tiasa dicegah: salah sahijina nyaéta penjualan panas. Numutkeun data ti Asosiasi Sepeda Cina, ti saprak kuartal kahiji taun ieu, industri nambihan nilai sapédah nagara kuring (kalebet sapédah listrik ...

maca deui